Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKhalifi, Odd H.
dc.contributor.authorOnsrud, Terje S.
dc.contributor.authorHassan, Ali
dc.date.accessioned2012-11-28T17:57:19Z
dc.date.available2012-11-28T17:57:19Z
dc.date.issued2012-11-28
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/161679
dc.language.isonobno_NO
dc.subjectBeskyttede Betegnelserno_NO
dc.subjectMerkevarebyggingno_NO
dc.subjectKvantitativ metodeno_NO
dc.subjectNorsk matkulturno_NO
dc.titleI hvilken grad vil faktorene kunnskap, kjennskap, tillit, og holdning påvirke kjøpstilbøyeligheten, når det gjelder merkeordningen Beskyttede Betegnelser?no_NO
dc.typeBachelor thesisno_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel