Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAasen, Caroline
dc.contributor.authorBavagoui, Natasha
dc.date.accessioned2014-10-14T16:07:39Z
dc.date.available2014-10-14T16:07:39Z
dc.date.issued2014-10-14
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/223820
dc.description.abstractI denne oppgaven har vi sett nærmere på norsk matkultur og interessen rundt dette i forhold til turister og forskernes synspunkter. Formålet med oppgaven er å undersøke om gastronomi kan gjøre Norge til en sterkere turistattraksjon. Vi vil først definere relevante begreper som vi mener er sentrale for å gi en større forståelse av oppgaven. Deretter gjør vi rede for teori som må ligge til grunne for vår analysedel og for å kunne belyse oppgavens problemstilling. I vår analyse del vil vi presentere fem temaer som vi mener er sentrale for å besvare vår problemstilling. Deretter skal vi drøfte de empiriske funnene opp mot relevant teori. For å gjennomføre denne undersøkelsen har vi benyttet oss av en kvalitativ metode og syv dybdeintervjuer. Et sentralt funn i oppgaven er at norsk matkultur har stort potensiale til å bli en sterkere turistattraksjon. Dette forutsetter at maten må være en del av en større opplevelsesprofil, dersom det skal være et primærfokus hos turisten. Et annet interessant funn er at turistene generelt ikke er interessert i den norske matkulturen, og at det er ytterst få som kommer hit med den hensikt å få en kulinarisk opplevelse.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.subjectNorsk matkulturnb_NO
dc.subjectTuristattraksjonnb_NO
dc.title-En bit av Norge- Mat som attraksjon.nb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel