Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNilsson, David
dc.date.accessioned2017-09-18T12:55:19Z
dc.date.available2017-09-18T12:55:19Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2455190
dc.description.abstractDenne oppgaven sentrerer seg rundt temaet gjennomtrekk i restauranter. For å undersøke dette er følgende problemstilling lagt til grunn: ”Hva påvirker frivillig gjennomtrekk i restauranter?”. For å undersøke hva som påvirker frivillig gjennomtrekk, vil oppgaven ta utgangspunkt i hva som påvirker turnover intensjon og retention intensjon hos ansatte. Teorien som er lagt til grunn tar utgangspunkt i equity-teori og jobbtilfredshet som sentrale indikatorer på turnover, med følgende variabler til å måle jobbtilfredshet. Gjennom en kvalitativ undersøkelse og gjennomføring av kvalitative dybdeintervjuer har målet vært å få en forståelse av informantenes holdning til turnover og retention hos nåværende arbeidsgiver. Ut i fra funnene som er blitt gjort, har turnover vist seg å være et komplekst tema hvor subjektive vurderinger vil ha stor betydning for hvorfor den ansatte velger å bli eller slutte på arbeidsplassen. Noen faktorer er sammenlignbare for medarbeideres retention- eller turnover intensjon, men det vil være mange subjektive vurderinger og noen trekk ved selve bransjen, som påvirker frivillig gjennomtrekk i restauranter.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.subjectRestauranternb_NO
dc.subjectHR og personalledelsenb_NO
dc.subjectKvalitativ metodenb_NO
dc.subjectGjennomtrekknb_NO
dc.titleGjennomtrekk i restaurantbransjen: Hva påvirker frivillig gjennomtrekk i restauranter?nb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal