Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorOlsen, Ane Onshuus
dc.contributor.authorAndersen, Thale
dc.contributor.authorSvendsen, Runa
dc.date.accessioned2018-10-01T12:48:24Z
dc.date.available2018-10-01T12:48:24Z
dc.date.issued2018-10-01
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2565530
dc.description.abstractQuality Hotel har de siste årene gjennomført en satsing i organisasjonskulturen. Det blir stadig rettet større fokus mot viktigheten av å tilrettelegge for en sterk kultur på arbeidsplassen. I denne oppgaven ønsker vi å rette fokuset mot kultur og kreativitet. Vi fokuserer på professor Teresa Amabiles seks faktorer som fremmere for kreativitet på organisatorisk nivå. I tillegg definerer hun en hemmende faktor som vi ser nærmere på. Den overordnede problemstillingen er derfor: Hvilke kulturelle trekk fremmer kreativitet i Quality Hotel? I tillegg undersøker vi hvordan det blir tilrettelagt for individuell kreativitet i kjeden, hvor av et forskningsspørsmål er følgende: Hvordan fremmes individuell kreativitet i Quality Hotel? Vi besvarer problemstillingen ved å benytte oss av et enkeltcase-studie, slik at vi kan få god innsikt i det vi ønsket å finne ut av. Vi velger å benytte oss av deduktiv tilnærming fra teori til empiri. Det empiriske materialet kommer fra kvalitative intervjuer med ansatte i Quality Hotel. I denne oppgaven fant vi ut av Quality Hotel i stor grad innehar kulturelle trekk som fremmer kreativitet - noen trekk mer enn andre. Vi oppdaget også noen hemmende faktorer for kreativitet.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.no*
dc.subjectKreativitet, innovasjon og forretningsutviklingnb_NO
dc.title“Hvilke kulturelle trekk fremmer kreativitet i Quality Hotel?”nb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal