I hvilken grad vil faktorene kunnskap, kjennskap, tillit, og holdning påvirke kjøpstilbøyeligheten, når det gjelder merkeordningen Beskyttede Betegnelser?
dc.contributor.author | Khalifi, Odd H. | |
dc.contributor.author | Onsrud, Terje S. | |
dc.contributor.author | Hassan, Ali | |
dc.date.accessioned | 2012-11-28T17:57:19Z | |
dc.date.available | 2012-11-28T17:57:19Z | |
dc.date.issued | 2012-11-28 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/161679 | |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.subject | Beskyttede Betegnelser | no_NO |
dc.subject | Merkevarebygging | no_NO |
dc.subject | Kvantitativ metode | no_NO |
dc.subject | Norsk matkultur | no_NO |
dc.title | I hvilken grad vil faktorene kunnskap, kjennskap, tillit, og holdning påvirke kjøpstilbøyeligheten, når det gjelder merkeordningen Beskyttede Betegnelser? | no_NO |
dc.type | Bachelor thesis | no_NO |