Show simple item record

dc.contributor.authorBredesen, Eline Whist
dc.date.accessioned2017-09-07T07:40:22Z
dc.date.available2017-09-07T07:40:22Z
dc.date.issued2017-09-07
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2453466
dc.description.abstractDenne oppgaven tar utgangspunkt i insekter som mat, med hensikt å utvikle et appellerende pakningsdesign. På grunn av verdens voksende befolkning vil det ikke ta få år før det tilslutt ikke er nok områder til å avle og dyrke opp mere mat. Derfor er insekter et godt alternativ, grunnet høyt næringsinnhold, oppdretten krever lite plass og vann, og det slipper ut lite klimagasser (Nrk). Matprodusenten Vågal vil lansere en matserie basert på insekter, med hensikt i å introdusere insekter som mat til det norske folk. Det langsiktige målet er å gjøre insekter til en ny matkultur i fremtiden. Matserien vil bestå av produktene mel, pasta og snacks, alle med sirisser som hovedingrediens. Vågals strategi er å sette blikkfanget bort fra selve insektene, og heller fokusere på produktfordelene. De vil vektlegge at produktene bla. er bærekraftige, naturlige, og har høyt næringsinnhold. Insekter som mat er fortsatt sett på som ekkelt i vesten, å må derfor introduseres på en forsiktig måte. Virkemiddelet til Vågal vil være kreativitet. De vil spille på en appellerende pakning, og et fengende navn. På den måten vil sjansen øke for at forbrukerne blir nysgjerrige.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.subjectGrafisk designnb_NO
dc.subjectPakningsdesignnb_NO
dc.subjectMatvarernb_NO
dc.subjectKvalitativ metodenb_NO
dc.titlePakningsdesign for insekter som matnb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse 4.0 Internasjonal