Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorFladseth, Vilde Karlsdatter
dc.contributor.authorRobertsen, Adrian Dæhli
dc.contributor.authorIversby, Madeleine Fjeld
dc.date.accessioned2017-09-18T11:40:52Z
dc.date.available2017-09-18T11:40:52Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2455126
dc.description.abstractVi ønsker i denne oppgaven å studere relasjoner mellom mellomleder og ansatte i ulike bransjer, og hvilken påvirkningsgrad mellomledere har for ansattes motivasjon. Kvalitative intervjuer, relevant teori fra pensum, case-studier og forskning, blir vektlagt for å kunne danne en god oversikt over fagfeltet. Dybdeintervjuene gjøres for å kunne snevre inn problemstillingen til å omhandle “Hvordan påvirker mellomleder de ansattes motivasjon?” Vår motivasjon for å velge dette tema springer ut fra vår generelle interesse og kunnskap om mellomlederes påvirkningskraft, og relasjoner mellom leder og ansatt i tre ulike bedrifter fra tre ulike bransjer. Studentene har selv relevant erfaring fra de valgte bransjene, både som mellomleder og ansatt. Gjennom kvalitative intervjuer, analyser, tolkning og koding av disse, vil vi kunne se på positive og negative påvirkninger i relasjonene, og i hvilken grad en mellomleder har påvirkningskraft på de ansatte. Relevant teori innenfor forskning vil også vektlegges i stor grad i denne oppgaven. Begreper som empirisk vitenskap, utvelgelsesprosessen, og utvelgelsesstrategier, forskningsspørsmål, koding, etikk og validitet er begreper som er relevante å drøfte i oppgaven.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.subjectLedelse og servicestrateginb_NO
dc.subjectKvalitativ metodenb_NO
dc.subjectMellomlederenb_NO
dc.titleMELLOMLEDERENS PÅVIRKNINGSKRAFTnb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal