Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorBastesen, Jarle
dc.contributor.authorNyhammer, Kristin
dc.contributor.authorJohansen, Hannah Victoria Eidsvik
dc.date.accessioned2021-10-18T14:37:48Z
dc.date.available2021-10-18T14:37:48Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2823740
dc.description.abstractVi har valgt å undersøke hvilke faktorer som foreligger til turnoverintensjon i restaurantbransjen. Vi bruker Peppes Pizza som studieobjekt. Vårt formål er å kunne gi en beskrivende forklaring på hvorvidt indre motivasjon, organisasjonsforpliktelse, medarbeiderinvestering og karrieremuligheter ved tilstedeværelse i organisasjonen bidrar dem til å beholde sine beste medarbeiderne. Til det har vi satt opp fire forskningsspørsmål for å besvare problemstillingen. Vårt formål er ikke å gi konkrete forklaringer til hvordan organisasjonen skal gå frem. Bakgrunnen for vår konklusjon er basert på teorier og tidligere studier og metaanalyser om emnet. Problemstillingen er: «Hva er årsakene til turnoverintensjon blant frontansatte i Peppes Pizza?» Vi har valgt kvantitativ metode med spørreskjema som verktøy. Svarene brukes som grunnlag for den videre drøftingen. Overordnet viser drøftingen at mangelfull medarbeiderinvestering og muligheter for karriereutvikling er det som påvirker turnoverintensjonen i størst grad.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.no*
dc.subjectTurnoverintensjonen_US
dc.subjectTurnoveren_US
dc.subjectKvantitativ metodeen_US
dc.titleEn tverrsnittsundersøkelse av turnoverintensjon i restaurantbransjenen_US
dc.typeBachelor thesisen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal