dc.contributor.advisor | Aanesen, Tom | |
dc.contributor.author | Santamaria, Celine | |
dc.coverage.spatial | Norway | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-07-08T09:06:10Z | |
dc.date.available | 2021-07-08T09:06:10Z | |
dc.date.issued | 2020-06 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2763889 | |
dc.description.abstract | For mange er det en selvfølge å legge vanlig hvitt sukker i handlekurven, men ingen er klare over hvor mye sukker vi får i oss i løpet av én dag. Mangel på kunnskap og gamle vaner har ført til at vi legger vekk den mørke siden ved sukker under teppet. Økt risiko for sykdommer som diabetes type 2, fedme og overvekt kommer av høyt sukkerinntak. Likevel er det godterihylla nærmest kassen og de naturlige produktene lenger bak. Bakgrunnen for mitt prosjekt er å normalisere sukkerfrie produkter, som kommer fra en naturlig kilde, i dagligvarebransjen. Hvordan kan vi markedsføre slike produkter blant ordinære kunder som vanligvis kjøper hvitt sukker? Hvordan kan vi få de til å gå over til en sukkerfri livstil uten at det skal være for dyrt eller for lang reisevei? Oppgaven resulterte i en serie med sukkerfrie OG økologiske bakemikser. Disse skal stå sammen med Toro Brownies og Møllerens Langpanne i dagligvarebutikkene. I løpet av prosessen har jeg gjort research på sukkerindustrien, sukkerfrie produkter og hvordan markedet ser ut i dag. Deretter gjorde jeg research på pakningsdesign som var et helt nytt fagfelt for meg og til slutt skisserte meg frem til det endelige produkt. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Høyskolen Kristiania | en_US |
dc.rights | Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.no | * |
dc.subject | Grafisk design | en_US |
dc.subject | Kvalitativ metode | en_US |
dc.subject | Kvantitativ metode | en_US |
dc.subject | Etnografisk metode | en_US |
dc.subject | Visuell identitet | en_US |
dc.subject | Markedsføring av sukkerfrie produkter | en_US |
dc.subject | Dybdeintervju som metode | |
dc.subject | Brukerundersøkelse | |
dc.subject | Brukertester | |
dc.subject | Observasjon som metode | |
dc.subject | Mixed method | |
dc.title | Pakningsdesign for sukkerfrie bakemikser : Hvordan markedsføre sukkerfrie bakemikser? | en_US |
dc.type | Bachelor thesis | en_US |